Mike Shinoda: S Chesterem jsem byl skoro pořád

Vydáno: 07.11.2017 12:35 - Mates Krč

V pátek 27. října se v los angeleském Hollywood Bowlu uskutečnil vzpomínkový koncert na Chestera Benningtona v podání Linkin Park a mnoha hostů. Že měl Mike na krajíčku, bylo od začátku zřejmé. O jeho vztahu k Chesterovi si teď můžete přečíst.
"Strávil jsem s Chesterem víc času než s kýmkoliv jiným v mém dospělém životě, s výjimkou mé manželky. Byli jsme spolu skoro pořád, lidé říkali, že jsme jako bratři, ale byli jsme jiní, protože bratři jsou spojení krví. Byli jsme dva blázni v jedné skupině, která se mohla klidně rozpadnout a každý si mohl jít svou cestou, kdybychom chtěli. Je úžasné, že jsme to nikdy neudělali," řekl v novém rozhovoru pro Kerrang! Mike.

"Hluboce miloval svou ženu a všechny své děti. Nejsem dokonalý rodič, to není nikdo, ale Chester měl ty nejlepší úmysly, obrovské srdce a svou rodinu miloval víc než cokoliv jiného," dodal hudebník.

Koncem října se v Los Angeles uskutečnil více než tříhodinový vzpomínkový večer na Chestra, kterého se společně s Linkin Park zúčastnili např. Oli Sykes z Bring Me The Horizon, Jonathan Davis z Korn, Jeremy McKinnon z A Day to Remember, Deryck Whibley ze Sum 41 nebo Blink-182. Celý je ke zhlédnutí na YouTube.


Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington - [LIVE from the Hollywood Bowl]







DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení