Linkin Park zveřejnili Carpool Karaoke natočené před Chesterovou smrtí

Vydáno: 13.10.2017 14:02 - Kamila Ungerová

V minulosti do slavné večerní hudební show Carpool Karaoke zavítaly hudební persony i kapely napříč žánry. V pátek 14. července svou epizodu, jež čítá lehce přes dvacet tři minut, natočili i Linkin Park. Zpěvák však necelý týden poté zemřel.
Z úcty k zesnulému Chesteru Benningtonovi, jeho rodině i kapele tedy k odvysílání zmiňovaného dílu došlo až ve čtvrtek 12. října. Fanoušci jej ale vyhlíželi celý týden, neboť Carpool Karaoke svůj záměr odtajnila již 5. října. 

Hořkosladkou epizodu moderoval slavný americký herec a komik Ken Joeng. Vedle Chestera Bennigtona si do vozu, v němž se show zpravidla odehrává, pozval Mikea Shinodu a Joea Hahna. Společně si zapěli "Hey Ya!" z dílny Outkast, "Under The Bridge" od Red Hot Chili Peppers a z vlastní tvorby pak "Numb", "Talking To Myself" a "In The End". 

Linkin Park se ale nezdržovali pouze v autě. Ken Joeng s nimi ve vilové čtvrti z legrace nacvičili taneček nové kapely Linken Park. A také se společně projeli karaoke autobusem, v němž došlo na "Sweet Home Alabama" do Lynyrd Skynyrd či "I Don´t Wanna Miss A Thing" od Aerosmith. 

Více než dvacetiminutová epizoda Carpool Karaoke je plná srdečného a upřímného smíchu, a tak ji lze považovat za demonstrativní příklad toho, jak zrádná duševní onemocnění mohou být. Nikde není psáno, jak duševně nemocný člověk vypadá. Smích navenek a trýznivá úzkost uvnitř se totiž nevylučují...  



Linkin Park - Carpool Karaoke ft. Ken Joeng


Třístránkový příběh o Chesteru Benningtonovi naleznete v zářijovém Fakkerovi. Objednávejte na fakker@fakker.cz Elektronickou verzi můžete zakoupit tady

Linkin Park F!












DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení