VIDEO: Seether stvrzují parádní formu novým singlem

Vydáno: 14.08.2017 10:40 - Petr Adámek

Ze všech těch partiček, které na přelomu století se vzpomínkou na špinavý grunge mocně brousily kytary, patřili Seether po boku s takovými Creed, Bush nebo Puddle of Mudd k těm úplně nejlepším. Aktuální deska Poison the Parish to jednoznačně potvrzuje. Dejte si nový singl "Betray and Degrade".
"Člověk by řekl, že nejdůležitějším albem kapely bude to debutový, ale není tomu tak. U mě to bude rozhodně naše nejnovější album Poison the Parish," tvrdí frontman Seether Shaun Morgan. Jestli je nejdůležitější, posoudit nedokážeme, ale že je jedno z nejlepších v diskografii kapely, to jednoznačně. Nový, lehce ujetý klip najdete na konci článku.

"Změnilo to celé moje muzikantské vnímání. Udělal jsem téměř všechno skládání a psaní a navíc jsem desku sám produkoval. Jako producent se na hudbu musíš dívat trochu jinak, s takovým odstupem. Někdy bych jako hudebník třeba nad nějakou menší nedokonalostí mávnul rukou, ale jako producent musím sám sebe dokopat to předělat. S touhle deskou jsem navždy spjat, je pro mě snad nejemocionálnější z celé naší tvorby. Takže naše poslední album rozhodně očekujte, dal jsem do toho naprosto všechno, jsem vyčerpaný, vyždímaný, ale spokojený," dodává v rozhovoru pro Fakker Shaun.

Když vás bude deska bavit, zajděte kapelu omrknout naživo. Zkraje podzimu se u nás představí hned dvakrát: 29. září v Praze a 30. září v Brně. A pokud byste , kupujte aktuální, srpnový Fakker, kde se Shaun rozpovídal o muzice, která jej v životě nejvíc ovlivnila.


Seether F!








Seether - Betray And Degrade (Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení