AUDIO: Poloviční bůh, poloviční ďábel, kompletní In This Moment

Vydáno: 01.08.2017 16:30 - Jan Dlouhý

Koncem července, konkrétně 21. 7. poslali In This Moment do světa své šesté album Ritual. Ve stejný den se na jejich kanále objevila ochutnávka v podobě skladby "Half God Half Devil". Lahůdka!
Vzpomínáte na tři roky starou desku Black Widow? Zpěvačka Maria Brink v každém videu provokovala svými ženskými zbraněmi a písničky byly plné sexuálních narážek. Zejména pánská část publika měla bezesné noci při vzpomínce na její sexy gesta a vzrušující výrazy v klipech "Sick Like Me" a "Big Bad Wolf". Vrchol všeho bylo video k písni "Sex Metal Barbie". Tomu je ale konec! Na nové desce In This Moment upouští od témat se sexuálním podtextem a přiklání se na seriózní notu. Jak to mužští příznivci poberou?

Marie se ze sex idolu nestala světicí. Tahle dračice pořád bude provokovat. Jen se z "Hottest Metal Chick" pomalu stává seriózní performerka. Alespoň to tvrdí v rámci propagace nového alba "Ritual". Že by reklamní tahák? Nebo skutečně věříte tomu, že se Maria rozhodla nadobro uložit sexy šatičky do skříně?

Článek o In This Moment a taky plakát kapely najdete v srpnovém Fakkerovi. V prodeji od 1. srpna v síti trafik Relay a dalších shopech.

In This Moment F!


In This Moment - Half God Half Devil

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení