Co je to vlastně svoboda? ptají se Crossfaith na novém EP

Vydáno: 01.08.2017 16:15 - Kristýna Doležalová

Nemusíte být, příliš velkými fanoušky electronicoru, aby vám japonští Crossfaith padli do oka. Kdesi v hloubi internetu se objevuje, že jsou jako "Slipknot trhající Prodigy na kusy". Říkáte, že to jsou příliš silná slova? Pojďme se přesvědčit.
Co je to vůbec svoboda? Otázka, kterou si pokládá mnoho z nás a stejně tak i Crossfaith. Na svém nejnovějším EP Freedom, které vyjde 4. srpna se snaží najít správný význam tohoto slova. Příběhem nás provází tři postavy, z nichž je jedna tvořena samotnou pěticí muzikantů. Ti se k tématu vyjádřili: "Hlavním konceptem příběhu je rychlý rozvoj civilizace v blízké budoucnosti. Život se stává pohodlnějším, ale někteří lidé mají o pohodlném životě své pochybnosti."

Před nedávnem vydali Crossfaith oficiální teaser utvrzující nás ve chvále snášející se na bedra kapely. Nejen, že se na dvou ze tří písní podílejí zajímaví hosté, a to Rou Reynolds a JESSE (RIZE, The Bonez), ale celkovým zvukem jakoby se vracely do dob svých začátku, což fanoušci oceňují. Jen tak dál!
 

Crossfaith - 'FREEDOM' Teaser (Aug 4th, 2017 Out)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení