Ivan Moody nejspíš s Five Finger Death Punch v Praze vystoupí

Vydáno: 13.07.2017 18:50 - Mates Krč

Tohle je moje poslední vystoupení s Five Finger Death Punch, znělo začátkem června uprostřed vystoupení v Nizozemsku z úst Ivana Moodyho. Zpěvák se končit samozřejmě nechystá, jen má (opět) problémy s chlastem a nastoupil na odvykačku. Kdy se plánuje vrátit na pódium? Zapátrali jsme.
Po Ivanově "konci" využila skupina služeb Tommyho Vexta, který objížděl tour s Five Finger Death Punch od prvního vystoupení. No, proč asi... Když se obavy potvrdily, Tommy vběhl na své první celé vystoupení, jenž bylo na proslulém rakouském festivalu Nova Rock. Udiveným fanouškům oznámil: "My brother is very ill," a velice zdatně zastoupil za "nemocného" Ivana.

Nyní je však jisté, že jeho záskok u Pětiprsťáků byl opravdu jen dočasný, neboť Ivan vydal prohlášení, kde se omlouvá za svou nepřítomnost, neboť musel nastoupit na odvykačku, aby mohl bojovat se svou závislostí na alkoholu. Zároveň také vyjádřil svou vděčnost fanouškům, kapele a Tommymu, že díky němu mohlo všechno pokračovat, přestože uprostřed osudného koncertu v Nizozemsku se na jeho účet nevyjadřoval příliš kamarádsky. Nejdůležitější informace je však ta, že se už v srpnu plánuje vrátit na pódium.

Celá zpráva vypadá následovně: "Pro všechny fanoušky Five Finger Death Punch: Chtěl jsem vám napsat a vyjádřit svou hlubokou lítost, že jsem nedokončil několik posledních koncertů na letním evropském turné. Jsem na ošetřovně, která se zabývá problémy se závislostmi, jež zasahovaly do všeho v mém životě. Miluji vás a miluji svoji kapelu, bez které si svůj život nedokážu představit. Jsem 100% odhodlaný se vyléčit, abych se s Five Finger Death Punch mohl vrátit na pódium. Mám v úmyslu zpívat na každém následujícím koncertu v Severní Americe a Evropě. Už teď se nemůžu dočkat. Rád bych poděkoval Tommymu, že si tak skvěle vedl, když jsem byl pryč. Rád bych také poděkoval svým bratrům ze skupiny, že mě v těchto těžkých chvílích podporovali, taky chci poděkovat svým přátelům a rodině, neboť za mnou neustále stojí, ale co je nejdůležitější, chci poděkovat vám, fanouškům, za vaši neustálou oporu, zatímco se zotavuji. Nebyl to snadný rok, ale vy mi pomáháte. Chci vás 19. srpna všechny vidět!"

V Praze se Five Finger Death Punch představí spolu s In Flames 26. listopadu.

Five Finger Death Punch - Wrong Side Of Heaven



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení