VIDEO: Ochutnávka z debutu Alazka (ex-Burning Down Alaska) zní skvěle

Vydáno: 02.07.2017 08:40 - Dominik Šidlo

Po změně názvu z Burning Down Alaska na jednodušší verzi Alazka o sobě dávají němečtí borci znovu vědět. Upsali se SharpTone Records a chystají debut pod novým jménem.
Můžeme považovat za štěstí, že změna názvu je jediným činem, který kapela provedla. Obešla se bez změny sestavy a nepříjemných konfliktů, o čemž by mohli povídat třeba ex-členové Capture The Crown (nyní jen Capture). Každopádně je vidět, že Alazka neztratila ani trochu zápalu, naopak jde do všeho stále tvrději. Už před vydáním debutu mají velkou fanouškovskou základnu a poté, co je pod střechu vzal label SharpTone, je jasné, že od chystaného alba můžeme čekat to nejlepší.

Aby bylo všem jasno, že to banda myslí pořád vážně, zveřejnili nakopávač v podobě singlu, který nese stejný název, jako ponese nové album - "Phoenix". Tímto kluci dokázala, že se sunou stále dál a dál, namísto aby končili, což si někteří po změně jména mysleli. Předvedou to stejné i na zbytku placky Phoenix? Přesvědčit se budeme moci už 25. srpna, kdy fénix vstane z plamenů.
 

Alazka - Phoenix



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení