VIDEO: Foo Fighters mají novou skladbu! Jako fakt!

Vydáno: 22.06.2017 13:10 - Kamila Ungerová

Už v úterý 27. června se Foo Fighters přiřítí do Prahy. A kdo ví, třeba do setlistu zařadí i zbrusu novou, slušně ulítlou skladbu "Lah Di Da", kterou v premiéře představili v Reykjavíku. V každém riffu z ní číší syrový garážový rock a co si budeme povídat, Daveovi Grohlovi i jeho souputníkům tahle hudební poloha prostě sluší!
Před víc než rokem fanoušci Foo Figthers spekulovali, že se frontman Dave Grohl chce spíš věnovat sólové kariéře, a proto bychom na vyhlížení nové skladby, natož desky měli zapomenout. V polovině června ale na islandském Secrete Solstice Festivalu překvapil a dvaavacet minut před koncem setlistu vyrukoval s novinkou "Lah Di Da" (výraz užíváný k popisu chování či vyjadřování člověka, který není upřímný a předstírá, že patří k vyšší společenské třídě). Už dřív představili další novinku "Run".

SOUTĚŽ: Vyhraj 2*2 lístky na koncert Foo Fighters!

Blýská se snad na lepší časy a dočkáme se plnohodnotné nástupkyně desky Wasting Light, jež vyšla už před šesti lety?


Foo Fighters vystoupí 27. června v pražské O2 Areně a předskakovat jim budou stoner metaloví Red Fang. Vstupenky na sezení jsou ještě k dispozici, tak neváhejte a v síti Ticketportal si je zakupte. 


Foo Fighters - Lah Di Da (First Life Performance Ever), Secret Solsitce Festival



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení