Queens of the Stone Age: Josh na detektoru lži, nová deska na obzoru

Vydáno: 22.06.2017 11:50 - Lucie Mařanová

Posledních pár týdnů jsme dostávali jen letmá naznačení a šifrované kryptické zprávy. Konečně ale máme o připravovaném albu Queens Of The Stone Age fakta a navíc ještě ochutnávku!
Kapela si dost vyhrála s webovkami, které teď představují starou telku. Schválně si pár kanálů sami přecvakejte, objevíte spoustu maličkých i velkých detailů. Bariéru mlčení prolomili vtipným videem "Face The Truth", kde je frontman Josh Homme připojen na detektor lži a snaží se všechno zapírat. Ačkoliv je Josh zas o pár let starší, fešák je to pořád! Nová placka se jmenuje "Villains" a vyjde už 25. srpna. Název "padouši/zločinci" prý nemá žádnou spojitost s politikou.

QOTSA se albem "Villains" vydávají do pro ně dosud neprobádaných vod. Producentem je totiž Mark Ronson, známý především v popové sféře (Adele, Christina Agullera, Bruno Mars). V lehce radiově orientovaném duchu se tedy zákonitě nese i první single "The Way You Used To Do". Kluci nás předem varovali, že nové album bude naprosto odlišené od věcí, které od nich dosud známe. Tak odlišené to zase není, chytlavý rytmický základ v kombinaci s nezaměnitelným Joshem je pořád stejný! Jen okolní aranžmá je jiné. Jsme zvědavi, jestli se na "Villains" najdou i radikálnější změny nebo se ponese celé v lehkém rockovém duchu.

Kapela oznámila i velké tour, zatím to vypadá, že se nám vyhnou. Ale Berlín, Mnichov nebo Vídeň nejsou zas tak daleko!


Queens of the Stone Age Face the Truth


Queens of the Stone Age - The Way You Used to Do (Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení