Velká Británie vyplivla další budoucí hvězdu - poznejte Holding Absence

Vydáno: 26.06.2017 11:00 - Dominik Šidlo

Po Švédsku a USA se Velká Británie pomalu stává další metalovou velmoci, matkou tvrdě hrajících kapel. Dalšími nováčky, tentokráte z velšského Cardiffu, jsou mladíci Holding Absence.
Kromě našláplých kytarových riffů a skvělého vokálu Lucase Woodlanda disponují Britové schopností vyjadřovat nejhlubší tóny svého srdce. Nechybí jim upřímnost a ani touha dostat ze sebe všechno ven. I přesto, že jsou jako kapela dost mladí, už kromě výstupů s Being As An Ocean, Alazka nebo Casey hráli i na spoustě akcí, jimž sami dělali headlinera. To samo o sobě značí, že kluci našlápli velice dobře, k čemuž jim nepochybně pomohl také nedávno uzavřený kontrakt se SharpTone Records.

Po písních "Permanent" a "Dream of Me" borci vykopli novou pecku s názvem "Penance". I kdybyste se pokusili ignorovat famózní klip, který byl k této příležitosti natočen, naprosto vás omámí každý jeden tón, který tato kapela vyprodukuje. Vydání těchto tří singlů nepochybně znamená, že album je již na cestě, což je skvělá zpráva.

Momentálně má kapela v plánu projet křížem krážem Velkou Británii. Jelikož je pravděpodobné, že poté pojedou Holding Absence po celé Evropě, budeme neskrytě doufat, že zavítají také k nám.

Holding Absence - Penance




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení