Mistři coverů Our Last Night dorazí do Prahy. I s novou desku

Vydáno: 04.06.2017 12:25 - Dominik Šidlo

Světově dobré covery, ale vlastní tvorba zaostává. Takto někteří popisují činnost amerických Our Last Night. Ti se tuto domněnku brzy pokusí zvrátit novou deskou.
Snad každá kapela začala tím způsobem, že se kamarádi slezli v místnosti a zkusili spolu zahrát song jiné skupiny. Některé v tom dokonce i dlouho po opuštění garáže pokračují, a to je dělá hvězdnými. Mezi takovéto patří právě Our Last Night, které většina jejich příznivců poznala právě díky coverům známých popových umělců, jako jsou Miley Cyrus, Imagine Dragons nebo (bohužel) Linkin Park.

Pokud si ale myslíte, že OLN se stali slavnými právě díky přetváření známých rádiovek, pak jste naprosto vedle. Metalcorově si borci vedli skvěle ještě před první oficiální předělávkou jiného interpreta. Cejch nezralých mladíků bez špetky kreativity ale shazují jen velice těžko. Pozitivní zpráva přišla nedávno, kdy chlapi oznámili, že plánují vpálit světu do ksichtu další album, jenž ponese jméno Selective Hearing.

K našemu štěstí bude album vypuštěno na trh už 9. června, takže všichni budou moci znovu rozvážně posoudit, co je na označení "beznápadité nuly" pravda.

A aby toho nebylo málo, 4. listopadu se Our Last Night ukážou po boku Blessthefall a Color Morale v pražském MeetFactory.


Our Last Night - "Broken Lives" (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení