VIDEO: Nejlepší klip roku 2017? Tenhle od Foo Fighters!

Vydáno: 02.06.2017 10:20 - Mates Krč

Příjemné překvapení připravili pro své fanoušky Foo Fighters, když v prvního červnového dne zveřejnili první novou skladbu od roku 2015. Píseň s megavtipným klipem se jmenuje "Run".
Jak by vypadal svět, kdyby planetu zaplavila apokalypsa důchodců? Dědečkové a babičky se totiž vzepřeli svým oštřovatelům v domově důchodců a následně vyrazili do ulic. Tak to alespoň vidí ve svém klipu (najdete úplně na konci článku) Dave Grohl, který s celou kapelou v podobě sečtělých dlouhovlasých staříků na celý ten biják z bezpečné pozice dohlíží. Předpovídá snad režisér Dave budoucnost?

Samotná více než šest minut dlouhá skladba je směsí nadupaných tvrdých momentů a uklidňujících chvil. "Run" je první vydanou skladbu od EP Saint Cecilia z roku 2015. Bližší informace o novém albu zatím nevíme, vše budeme ale bedlivě sledovat!

V červnovém Fakkerovi najdete plakát Davea Grohla. V prodeji od 1. června v síti trafik Relay a dalších předprodejních místech. Časák seženete i v online verzi. Už 27. června Foo Fighters rozburácí svou show i pražskou O2 arénu. Máte už lístky?


Foo Fighters poster
Plakát v červnovém Fakkerovi


Foo Fighters - Run





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení