FOTO: Kdo nehoří, není Rammstein

Vydáno: 29.05.2017 07:20 - Petr Klapper a Kamila Ungerová

Oheň! Plameny! Výbuchy! Ještě víc ohňů, ještě víc plamenů, ještě víc výbuchů. A také černočerný kouř, který se v poetických kruzích vznáší nad stmívající se oblohou pražské Eden Arény. To všechno v rámci svého teatrálního divadélka předvedli v Praze Rammstein.
Jak kdyby si na slávistickém stadionu rozložili svou soukromou pyromanskou dílnu a dávku po dávce, ránu po ráně ji prali do fanoušků, kteří ji bez sebemenšího donucení polykali i s návnadou. Prim hrál frontman Till Lindemann, jenž si libuje v plivání ohně přes kovový náhubek, v tahání klávesáka Christiana Lorenze - v té době oběti na všech čtyřech - za provaz a lití ohně na jeho nebohé tělo. Ale také na oko hrané násilí, perverzní texty a dirigování tisícihlavého "stáda".

Jo, na tuhle show budou nejen pyromani z Čech a Německa dlouho vzpomínat. Kompletní report z akce najdete v červencovém čísle Fakkera. V letošním únorovém vydání jste mohli najít velký 5stránkový článek o Rammstein s titulkem "Profesoři perverze" a plakát kapely. Foto: Petr Klapper



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení