Simple Plan vystoupí v Praze bez svého basáka

Vydáno: 27.05.2017 12:45 - Mates Krč

Absence basáka Davida Desrosierse na loňském jihoamerickém turné nebo na letošní štaci v Číně je nyní vysvětlena. Baskytarista Simple Plan trpí depresemi a vynechá nadcházející evropskou tour.
Po měsících plných otázek přináší vysvětlení sám David, když zveřejnil následující zprávu: "Je mi to velice líto, ale následující tour se nemohu zúčastnit.Už dlouhou dobu bojuji s depresemi a teď přišla vhodná chvíle, abych vysvětlil, proč někdy nemohu se svými kamarády hrát. Aktuální stav mi znemožňuje užívat si života a dělat hudbu, kterou miluji. Spousta našich písní je o tom, že i v těch nejtěžších chvílích existuje naděje lepších zítřků. Já tomu věřím a ujišťuji vás, že se brzy vrátím v plné síle."

S krátkým povbuzujícím vzkazem pro Davida přišel každý z členů Simple Plan.

Zpěvák Pierre Bouvier: "Vždy budeš můj bratr. Brzy se uzdrav. Jsem přesvědčen, že se vrátíš silnější a zdavější, než kdy předtím."

Bubeník Chuck Comeau: "Kámo, miluju tě! Nemůžu se dočkat, až se k nám zase v plné síle vrátíš."

Kytarista Sebastien Lafebvre: "Vždy budu stát za tebou, kámo."

Kytarista Jeff Stinco: "Uzdrav se, brácho! Máš mou velkou podporu. David byl vždy silný. Jsem na něj moc pyšný, že šel sám s pravdou ven. Chce to odvahu dostat se na dno, ale hrdě se vzchopit. Chlape, přestože víš, že si s tebou nepodám ruku poté, co si ji na koncertě strčíš do kalhot, ale nemůžu se dočkat, až si s tebou zase zahraju."

Simple Plan vystoupí 11.6 před Linkin Park na pražském festivalu Aerodrome.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení