VIDEO: Phil Anselmo spojil síly s hororovou ikonou Billem Moseleym

Vydáno: 12.05.2017 12:05 - Zuzana Pallová

Phil Anselmo (Pantera, Down, Superjoint) se stal stal součástí nevídané spolupráce. Své vysloužilé síly spojil s hororovým šotkem Billem Moseleym, na kterého můžete narazit mj. v kontroverzních filmech Roba Zombieho (Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla).
Projekt se pojmenoval příznačně jednoduše Bill & Phil a z tohoto spojení vzešla letos v lednu debutová deska o šesti písních Songs of Darkness and Despair. Světu se představili s působivým surrealisticko-hororovým videoklipem k titulní "Dirty Eye".

Phila a Billa zde zastupují groteskní loutky, Phil pochopitelně v mikině Superjoint a s kanadami na nohou. Klipu dominují ďábelské lidské oči (ano, oči), které se svým tělíčkem jako by z filmu Vetřelec vypadly. Režie se ujal Ryan Oliver z Deathblow Productions a Anselmo výsledek jeho práce nazval "velmi, velmi, velmi, velmi, velmi, velmi zajímavým".

A že se ten starý lišák ani o jedno "velmi" nepřepočítal, vystihl to přesně. Samozřejmě je více než jisté, že Bill s Philem vyvolají vlny rozporuplných reakcí, ale přesně o to vždycky jde, vytřídit zrna od plev. Buď je budete milovat, nebo nenávidět, nic mezi tím v tomhle případě není.


Bill & Phil "Dirty Eye" (OFFICIAL)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení