Chester Bennington: Proč pořád řešíte Hybrid Theory? Pohněte se ku*va trochu!

Vydáno: 10.05.2017 18:00 - Petr Adámek

Od prvního zveřejněného singlu z chystané desky One More Light určitá část fanoušků Linkin Park pindá. Proč? Protože se jim nelíbí aktuální popové směřování kapely. V jednom z posledních rozhovorů se k hejtům rázně vyjádřil frontman Chester Bennington.
V rozhovoru pro NME padla otázka, co si skupina myslí o lidech, kteří je obviňují ze zaprodanosti. "Je mi to jedno. Jestli máš rád naši muziku, je to skvělé! A jestli ne, i to je tvůj názor," vykládá Chester a se smíchem dodává: "Pokud ale říkáš, že to děláme kvůli penězům a že se snažíme uspět na základě nějakého vzorce, tak si dej facku."

"Když jsme dělali Hybrid Theory, bylo mi něco přes dvacet. Tak proč kurva pořád mluvíme o Hybrid Theory? Dyť je to kurva dlouho. Je to skvělá deska, milujeme ji. Ale co se trochu pohnout?" dodává frontman.

Dosud jsou venku tři ukázky z nového, v pořadí osmého alba, jež vychází už 19. května: "Heavy", "Battle Symphony" a "Good Goodbye". 11. června se Linkin Park objeví jako hlavní hvězdy Aerodrome festivalu v pražských Letňanech. Jestli ještě nemáte lístky, můžete je u nás na Facebooku vyhrát. Soutěž končí 11.5. ve 20:00.


O Linkin Park jsme psali v titulním článku v březnovém čísle Fakkera.

Linkin Park F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení