Rise Against chystají nové album a kvůli klipu se dostali do sporu s USA

Vydáno: 05.05.2017 08:45 - Dominik Šidlo

Po třech letech se probírají američtí rockeři Rise Against, kteří světu oznámili, že 9. června vydají své v pořadí osmé studiové album pod názvem Wolves.
Chlapi také prozradili, že k prvnímu singlu "The Violence" chtěli natočit video, ve kterém poukáží na fakt, že násilí je součást lidskosti a že je pouze volbou člověka, zda ji přijme nebo odmítne. Jenže se stala zvláštní věc, se kterou chlapi nepočítali. Jejich režisér totiž dostal nápad, že by se snímky mohly opřít o neúspěchy prezidentů USA, přičemž záběry by byly pořizovány hlavně v popředí betonových hlav prezidentů v tzv "Presidents Park", bývaleém muzeu soch ve Virginii. To se ale moc nelíbilo americkým konzervativcům, kteří nazvali tento plán protivládním, takže zakázali jeho uskutečnění.

"V posledních letech se ve světě děje až moc násilností. Nehodláme být ohledně toho potichu, prostě si najdeme jiné dveře, kterými svého cíle dosáhneme," obhajují své stanovisko Rise Against. Zatím není jasné, jaký konkrétní obsah mělo video mít, přesto by se však měla Amerika zamyslet sama nad sebou, jestli bylo nutné hned takovéto věci zakazovat, když si dnes vlastně každý může říkat, co chce.
 

Rise Against - The Violence (Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení