V červnu se do Česka vrátí Against Me! s deskou "o vztazích z perspektivy transsexuála"

Vydáno: 20.04.2017 09:00 - Redakce

Against Me! vydali loni v září nové, v pořadí sedmé album Shape Shift with Me. Čerstvé songy představí kapela i u nás - 26. června v pražském Lucerna Music Baru.
Zpěvačka Laura Jane Grace psala nové písničky od srdce s přímočarou upřímností, bez jakýchkoliv metafor a jinotajů. Je to album o lásce, o citu, který zasahuje nás všechny, ale textům Laury se posledních dvacet let téma lásky vyhýbal Grace říká: "Já byla vždycky v punkové kapele, od které se čekalo, že bude politická. Nikdy jsem neměla pocit, že mám možnost psát písničky o svých citech a lásce. Proto mě to teď takhle přitahuje."

"Existuje vůbec deska, která je o vztazích z perspektivy transsexuála?" pokládá řečnickou otázku. "Chtěla jsem okomentovat život tímhle pohledem. Chtěla jsem vytvořit transgenderovou odpověď na desky Rolling Stones Exile On Main St., alb Liz Phair Exile In Guyville a the Streets A Grand Don't Come For Free. Všechno to jsou desky o vztahu mezi lidmi. Jsou kvanta desek o tom, co láska pro všechny znamená. Já ale chtěla prezentovat trans pohled na sex, lásku a zklamání v lásce."

Vstupenky od 420 Kč seženete na webu a pokladně Lucerna Music Baru a klasických předprodejních sítítch. Na místě v den koncertu vyjdou na 490 Kč.


Against Me! 2015 08 30 Reading Fesatival 720p


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení