Zeller (Cocotte Minute): Do lidí skáču, když je chci vyprudit

Vydáno: 23.03.2017 16:05 - Petr Adámek

Stagediving patří k oblíbeným kratochvílím fanoušků a často i samotných muzikantů. A pak je tu ještě jedna disciplína - jízda na člunu. Cocotte Minute by mohli vyprávět...
"Z pódia skáču docela hodně. Když mě lidi na začátku serou nebo mi přijdou divný, tak se tam vrhnu třeba hned u druhý písničky, abych je trochu vyprudil. Chytnou tě a ten koncert to nakopne. Anebo propadneš na zem a seš do konce večera za idiota. Ale už dlouho se mi nestalo, že bych propadnul. Teď nedávno jsem si v Paláci Akropolis skočil z balkónu. Hodil jsem si teda pod sebe ten svůj nafukovací člun, abych tu váhu rozložil a bylo to v pohodě. Příště půjdu ještě vejš," vykládá frontman Cocotte Minute Zeller.

"Z člunu, na kterém jezdím po lidech, mě vysypali asi dvakrát. Dva a půl metru nad zemí, nic hroznýho. Navíc většinou stejně spadneš do měkkýho. Pak ještě Czenda jednou slítnul z pódia. My jsme jako správní kámoši zůstali nahoře a tlemili jsme se. Dokonce nás seřvala ochranka, proč mu jako nepomůžeme,"


Nálož podobných historek najdeš v březnovém Fakkerovi. Naživo tuhle divočinu můžeš zažít na aktuálním společném turné Cocotte Minute, Hentai Corporation a Prago Union.


Hentai Corporation Tour 2017


Hentai Corporation F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení