VIDEO: Skillet vstali z mrtvých s novým videoklipem

Vydáno: 17.03.2017 17:20 - Mates Krč

Skillet patří bez pochybů k jedné z nejoblíbenějších rockových a metalových skupin na našem území, navíc s velkou fanouškovskou základnou, která zbourá vše, co se ve spojení Skillet + Česko ukáže. Parta kolem Johna Coopera se však nezalekne ničeho. Dokonce ani otravných zombíků.
Probudíte se uprostřed opuštěného skladiště. Zdánlivě vypadá, že jste tam úplně sami. Hledáte únikovou cestu a najdete tlupu šílených zombíků. Respektive oni si najdou vás. O co jde? Skillet vydávají klip k "Back From The Dead"!

K celému videu se detailně rozmluvil zpěvák John Cooper: "Nápad na klip přišel přirozeně. Vstávání z mrtvých se zombíky souvisí. Myslel jsem, že by bylo fajn něco takového udělat. Chtěl jsem vytvořit něco zábavného, kde by členové byli hlavní postavy. Původně jsem z nás chtěl udělat zombie, ale nebyl na to čas." John dále potvrdil, že je velkým fanouškem hororů a série The Walking Dead. Pár slov doplnil také k situaci, která panovala při vzniku písně: "Psaní 'Back From The Dead' bylo celkem legrační, neboť v té době se dost povídaly historky o tom, že je rock mrtvý, což si krásně protiřečí s názvem skladby. Pro lidi jako jste vy a já je nepříjemné, když slyšíte takové bláboly. A lidé kteří chodí na koncerty ví, že to rozhodně pravda není. Je to směšné. Takže je to dost nepříjemné i pro mě."

Deska Unleashed vyšla 5. srpna a v USA se jí k dnešnímu dni prodalo 160 tisíc kopií. Nejznámější pecka "Feel Invincible" má na youtube už úžasných 33 milionů shlédnutí.

Skillet - Back From the Dead (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení