Powerwolf interview: Nové album by se mohlo objevit příští rok

Vydáno: 05.03.2017 16:10 - Dominik Šidlo

Už uplynuly skoro dva roky, co power-metaloví vlkodlaci z Powerwolf vydali své poslední album Blessed & Possessed. Od té doby jej stihli představit i na našem území. Spark TV využili příležitosti a pokecali si s kytaristou Matthewem Greywolfem.
Album je jak podle fanoušků, tak i Matthewa jedno z jejich nejlepších nejen ze stránky hudební, ale také z té grafické. "Celý původní přebal jsem dělal já sám, ale hlavním nápadem byla reinterpretace tohoto přebalu. Napadlo nás, že by to mohl udělat někdo jiný. Máme jednu slečnu Zsofii Dankovou ze Slovenska, která často kreslí i pro naše reklamní věci a já ji požádal, aby obal znovu interpretovala. Na albu je také celá stopáž koncertu, bereme to jako fajn balíček pro tour, protože vždycky se přijde podívat někdo, kdo nás vidí poprvé a do této doby nás živě neslyšel. Přijde nám to jako dobrá cesta, jak Powerwolf představit lidem," popisuje tvorbu balíčku k desce kytarista.

Matthew také lehce nastiňuje, že bychom se v roce 2018 mohli dočkat něčeho nového. "Ještě nemáme vybraná témata, nechci omezovat okruh nápadů při začátku psaní. Ale rozhodně nechceme vynechat léto koncertování. Každopádně je hlavním cílem napsat následníka Blessed & Possessed a pak, když to půjde dobře, budeme zpátky příští rok s dalším silným albem Powerwolf.

POWERWOLF - rozhovor s Matthew Greywolfem



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení