Hentai Corporation: Nakropený se chováme jako úplný kreténi

Vydáno: 01.03.2017 15:40 - Petr Adámek

O čem je rokenrol? "Musíš vypnout rácio, nepřemejšlet a vohulit to na maximum. Je to o energii a potu a k tomu patří i chlast," tvrdí zpěvák Hentai Corporation Radek Škarohlíd. A když dojde na chlast, dějou se věci...
"My když jsme nakropený, tak se chováme jako úplný kreténi. Na festivalu v Milovicích jsem třeba z pódia vyhlásil fanoušky, že jsou všichni zasraný fetky a dealeři a že si na ně támhle někde počkám. Někdo fakt přišel, tak jsme se servali. Pak jsem po cestě domů našemu řidiči v dodávce zlomil ruku. Hrozný!" vypráví Radek Škarohlíd.

"Nebo jednou trefil Fandovy klávesy starosta města, kde jsme zrovna hráli. A to je konečná, tohle Fanda nesnáší. Seskočil dolů a dal mu takový dělo, že se starosta regulérně skácel k zemi. Pak se zase vrátil ke klávesám, ten koncert jsme normálně dohráli a starosta se mezitím probral."


Hentai Corporation Tour 2017


Nálož podobných historek najdeš v březnovém Fakkerovi. Naživo tuhle divočinu můžeš zažít už v pátek 3. března, kdy Hentai Corporation společně s Cocotte Minute a Prago Union odpálí první koncert turné v Příbrami.

Hentai Corporation F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení