VIDEO: Suicide Silence vyměkli v červeném pokoji

Vydáno: 25.02.2017 18:15 - Mates Krč

Desítky slavných metalových skupin daly své první desce eponymní název. Možná s jiným záměrem, ale vlastně dost symbolicky, se nové album party kolem Eddieho Hermidy jmenuje Suicide Silence. Přestože jde už o jejich pátou desku, v jistém slova smyslu je první. Je tu nová kapitola Suicide Silence.
Po klipech k singlům "Doris" a "Silence" je venku třetí videoklip, který bude opět budit rozruch. Respektive skladba "Dying In A Red Room", jež je dost velká měkota i ve srovnání předchozími dvěma zářezy. Pokud fanoušci podepisovali petici poté, co slyšeli úvodní dva singly, nechceme si radši představit následky nové písně, která je celá složená z čistých vokálů a tvrdostí zrovna neoplývá.

Včera (24. února) už také vyšla kompletní deska Suicide Silence, která je svým zvukem pro tuhle partu zlomová. Jak fanoušci počin přijmou a co zase vymyslí za hovadinu? Na tyto otázky zatím nemůžeme odpovědět, ale doufáme, že vše proběhne v klidu a album přinese oběma stranám hlavně radost. 


Velký rozhovor s Eddiem a Markem ze Suicide Silence o novém hudebním směřování, ztrátě a bolesti nebo "stažených kalhotách u kotníků" najdeš v únorovém Fakkerovi.

Suicide Silence F!



Suicide Silence - Dying In A Red Room (Official music video)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení