Hejt na Nickelback - level Terminátor

Vydáno: 17.02.2017 16:56 - Michaela Wallischová

Spojení herpesu a Nickleback se nejspíš v nějaké té zapomenuté kritice už objevilo. Stejně tak zaznělo spojení herpesu s americkým kongresem. Jenže názory zkrachovalých kritiků a politologů nikoho nezajímají! Všichni zbystří, až když ona spojení zmíní sám božský Arnie...
Komentování a urážení prostřednictvím internetu je (bohužel) vcelku módní. Celebrity propragují své názory na svět na svých účtech dnes a denně... Vždyť od toho sociální sítě údajně jsou, ne? Jenže když je využije sám legendární Terminátor a vyjádří se k popularitě amerického kongresu, je z toho poprask. Dle Arnolda Swarzeneggera mají lidé totiž namísto kongresu raději dopravní zácpy, herpes a dokonce i Nickleback!

No, nemůžeme popřít, že nás svalovec pobavil. Ovšem kanadští hudebníci si jeho hlášku vzali lehce osobně a na oplátku si na Twitteru vystřelili z jeho role ve filmu Batman a Robin.

Jak se říká, chybovat je lidské, ale odpouštět je božské, a proto Schwarzenegger zveřejnil na svém účtu omluvu. Nickleback se následně také zachovali dospěle, omluvu opětovali a doplnili jí o #Respekt. Nikdo to nechce mít s Arniem rozházené.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení