Občas snídaně, jindy zas jen večeře. Záleží, kolik máme času. Nemohu ale připravit nic vydatnějšího, neboť jsem limitována spotřebiči i velikostí kuchyně. Pořadatelé nám v backstagi před každým koncertem přichystají koš s ovocem, který si odnášíme do tour busu a později z něj připravujeme čerstvé šťávy. Kluci s výjimkou kytaristy Marka jedí prakticky neustále banány, ale jinak ovoci příliš nedají. Zejména bubeníka Ariëna musím k vypití smoothie doslova přinutit. Nejraději by do sebe klopil výhradně pivo a barbecue brambůrky. Domnívám se, že každý by měl dodržovat jisté zásady zdravého stravování a dopřát si alespoň ovoce a zeleninu.
Náš americký tour manažer je velký sportovec, který dbá na životosprávu, a tak je nadšený vždy, když připravím zdravé palačinky. Vedle toho vařím jídla z vajec a zeleniny, což je příjemná změna... V Americe jíme pizzu a zase jen pizzu, která časem leze i ušima. Sem tam ji proložíme hamburgery, které mám fakt ráda, ale po pár dnech mě chuť přejde a nechci restauraci ani vidět. Proto jsem vlastně začala v tour buse vařit.
Přepadá tě po konzumaci nezdravého jídla nutkavá potřeba jít si zaběhat nebo navštívit posilovnu?
Na tohle jsem příliš líná. (smích) Sladké se ale snažím omezovat a rozhodně ho nejím tolik, jako dřív. Někdy ale zkrátka přicházejí záchvaty, během kterých sním celé balení brambůrků...
A vedle toho ještě miluješ čokoládu.
Přesně tak. Čokoládu máme s Vincentem (zpěvaččin tříletý syn, pozn. redakce) rádi ve všech podobách. On zbožňuje čokoládová vajíčka s překvapením. Namísto hračky ho ale spíš zajímá čokoláda. Osobně pak nesnáším pralinky s náplní z alkoholu.
Velký dvoustránkový rozhovor se Simone Simons o jídle a hlavně o jejích fíglech v líčení najdeš v únorovém Fakkerovi. Sleduj i nový projekt Metal make-up.