Druhá nadílka Rock for People: dorazí jiskřiví Marmozets a spratci Slaves

Vydáno: 01.02.2017 12:00 - Petr Adámek

Rock for People přidává do line-upu další dvě jména. Po ohláškách Evanescence jde tentokrát o dvě mladé sestavy z britských ostrovů: Marmozets a Slaves.
Cizokrajný název skupiny Marmozets je označením pro malou opičku Kosmana - to se jen jako správní rebelové chtěli odlišit. Mnohem více však říkají hudbou: energické, chytlavé a trochu temné hity mají taneční, a přitom progresivní nádech. To, co slyšíte, určitě nejsou obvyklé rádiové brnkačky, ale pěkně řízný rock s místy hodně nahrublým řevem zpěvačky Beccy Macintyre.

Slaves jsou dva drzí spratci, kterým byste na první pohled nejradši hned jednu vlepili. Jejich nespoutaná, punkem načichlá show je ovšem tak nakažlivá, že budete chtít po druhém songu přelézt zábrany a zapařit s nimi na stagi, i kdyby cesta vedla přes ostnatý plot. Na jednom loňském koncertě dokonce přinutili sekuriťáka před pódiem objímat fans v první řadě. To jako fakt.

23. ročníku festivalu Rock for People proběhne od 4. do 6. července 2017 tradičně na letišti v Hradci Králové. Kromě nově ohlášených jmen se můžete těšit na Evanescence, The Bloody Beetroots live, Foster the People a Moose Blood. Vstupenky jsou v prodeji na webu pořadatele, do 31. března za
cenu 1800 Kč.


Marmozets - Why Do You Hate Me? [OFFICIAL VIDEO]


Slaves - Sockets



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení