AUDIO: In Hearts Wake říkají STOP ničení života na Zemi

Vydáno: 10.04.2017 16:40 - Dominik Šidlo

Austrálie, rodná země mnoha výborných metalcorových kapel, je domovem také nabušené bandy In Hearts Wake. Tihle vostří týpci jsou známí svými názory proti násilí a ničení naší planety.
In Hearts Wake se nyní se rozhodli mírově sjednotit všechny proti silám, které momentálně ničí život na Zemi prostřednictvím nového tracku "Warcry".

"Současné systémy nás násilně postrkují jednoho proti druhému, čímž tlačí náš druh k vlastnímu vyhubení. Tenhle song je svolání všech, abychom se společně spojili proti silám, který ničí život na naší krásné planetě a zdroje, které ho podporují." Takovéto poselství chtějí In Hearts Wake podle vlastních slov předat svým posluchačům. Rozhodně tento song nese hodně moudrosti a věcí k zamyšlení. Dokáží se však lidé pozastavit nad vlastními chybami a pokusí se jim zamezit?

Vydání tohoto klipu bylo posledním krokem před chystaným evropským tour, jehož druhou zastávkou bude hned po polské Poznani také Praha, a to 12. dubna v Nové Chmelnici. Když byli chlapi v ČR naposledy, jejich show byla famózní. Se supportem v podobě Sunset Trail a Sights se o znovu pokusí o nezapomenutelný večer. Budeme u toho.



In Hearts Wake - Warcry [Official Lyric Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení