VIDEO: Noví Suicide Silence znějí skvěle. Fanoušci přesto zuří

Vydáno: 09.01.2017 16:15 - Petr Adámek

Když před časem kapele pustila do světa informaci, že chystané album bude napěchované čistými vokály, u velké části dřevních fans to vyvolalo dávivý reflex. Úvodní song desky jej dokonal.
"Doris" zní nově, překvapivě a dosud nepoznaně. Vyvěrající brutalitu nahradily náznaky melodií, nekompromisní hrubozrnný řev zase plačtivé atmosferické linky. To vše v oparu neurvalosti a bezvýchodnosti. Zní to progresivně, moderně a v první řadě skvěle!

Pro Suicide Silence jde o velký krok vpřed, ovšem příznivci se s jejich současnými chutěmi neztotožňují a v komentářích na Youtube to Eddiemu a spol. dali nehezky sežrat. Jak bude znít kompletní nahrávka, zjistíme 24. února.

V prosinci se Suicide Silence ukázali v Praze po boku Caliban. Dojmy z akce najdeš v lednovém Fakkerovi, do únorového čísla chystáme rozsáhlý rozhovor s frontmanem Eddiem a kytaristou Markem. A nyní, přátelé, opravdový dárek! Podržte si promo kód a získejte bonus +500 %, když se zaregistrujete přes tento odkaz. Akce je vhodná pro všechny dospělé nové uživatele platformy. Počet aktivací je omezen, pospěšte si s registrací.


SUICIDE SILENCE - "Doris" (OFFICIAL 360° VIDEO)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení