Mark Zuckerberg si vystřelil z Nickelback. Chada brání Avril Lavigne

Vydáno: 25.12.2016 18:25 - Mates Krč

Chad Kroeger, známá postavička z Nickelback, je častým terčem posměchů. Poté, co si z kapely nedávno vystřelili kanadští policisté, vlepil Chadovi a spol. další facku samotný zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg.
Zuckerberg nedávno zveřenil video, ve kterém představuje svoji novou technologii Jarvis. Z programu si opravdu cvrknete. Spojuje chod vaší domácnosti s chytrým telefonem. Probouzíte se, Jarvis vám roztáhne závěsy. Děláte si snídani, Jarvis oznámí, že jsou topinky hotové. Užíváte si s manželkou, Jarvis se ozve, že vám utíká mimimo z pokoje. A také, když máte obrovskej barák jako Mark, určitě oceníte, když vám večer Jarvis zhasne všechny světla.

Zdá se to být dokonalé, chtělo to ale poslední test, který by Marka ujistil, že je vše jak má být. "Jarvisi, zahraj nějakou dobrou skladbu Nickelback," vyzve přístroj Zuckerberg. "Je mi líto, Marku. Obávám se, že to nemohu udělat. Neexistuje žádná dobrá skladba Nickelback," reaguje Jarvis. ROFL!

Video nenechalo chladnou popovou hvězdičku Avril Lavigne, která si v roce 2013 Chada vzala, aby se o dva roky později rozvedli. Na svůj Twitter zveřejnila zprávu směřující přímo k Zuckerbergovi. "Drahý Marku, mnoho lidí používá tvé produkty, někteří je milují, někteří je nesnáší. Každým máme právo říct svůj hudební názor, ale ty máš jenom špatnej vkus. Když máš tak vysoký postavení, asi by bylo lepší, kdybys sis dával větší pozor na to, co řekneš a nepodporoval šikanu, především kvůli tomu, co se momentálně děje ve světě." Avril nezapomněla tweet doplnit hashtagy s básničkou: Řekni ne šikaně, Starej vtip a Nickelback prodali více než 50 milionů desek.

Je nám to líto Avril, ale Mark na tvůj tweet nereagoval. Budu to asi tím, že mu je nějakej Twitter u p...


Jarvis AI by Mark Zuckerberg



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení