Vánoční dárek, co (ne)chceš: Miloš Meier - Dymytry

Vydáno: 18.12.2016 12:45 - Petr Adámek

Miloš Meier patří k nejlepším bubeníkům u nás, a tak není divu, že právě všelijaké serepetičky k bicím nacházel i pod vánočním stromečkem. Co mu ale udělalo úplně největší radost?
Jaký byl nejlepší dárek, který jsi v životě dostal k Vánocům?
Nejlepší dárek jsem určitě dostal někdy v dětství, to z toho měl člověk vždycky obrovskou a upřímnou radost. Vzpomínám třeba, když jsem dostal jako úplně malý Lego, který jsem si vždycky přál. Sice nebylo žádný obrovský, který jsem obdivoval, ale i to malý policajtský bylo fajn. (smích) No a potom jsem začal hrát na bubny a radost jsem měl z každé i malé prkotiny k bubnům... Těžko tedy jmenovat jen jednu věc. Asi jsem byl pořád hodný. (smích)

Z jakého dárku jsi měl naopak nejmenší radost?
Asi se mi nestalo, že bych vyloženě neměl radost. Ale z těch klasik jako trenýrky, ponožky, mýdla a podobně se člověk nijak ultra neraduje. (smích)


Po Vánocích nebudou Dymytry dlouho zahálet a už 17. února v Litvínově odstartují Krby Kamna Turyna Tour 2017. Se Stroy, další kapelou, kde mlátí do bicích, čeká Miloše ještě letos jeden koncert, a to 22. prosince v Plzni.


Vzpomínky na chtěné i nechtěné dárky téměř třicítky domácích muzikantů najdeš v prosincovém Fakkerovi. V trafice hledej titulku s Jonathanem Davisem.


Anketa vánoce

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení