FOTO: Skillet prohlásili Ježíše za svého superhrdinu!

Vydáno: 05.12.2016 13:10 - Ilona Gerasymova a Kamila Ungerová

Do třetice všeho dobrého. Ano, přesně tohoto nepsaného pravidla se křesťanští rockeři Skillet v rámci obšťastňování Česka letos drželi. Po vydatné smršti na Rock for People před pár dny rozhýbali Brno a první prosincovou neděli konečně zavítali i do Prahy.
Malou sportovní halou se linula vůně svařáku, což bylo díky všeobjímající zimě víc než příjemné. S příchodem amerických rockerů Red Sun Rising, kteří se domácím fans představili vůbec poprvé, ale začal snad i led, který na ploše překrývaly dřevěné desky, roztávat. Frontman Mike Protich totiž do všech bez výjimky pral svůj neuvěřitelně znělý vokál a pro zpestření si s ledabylou lehkostí střihl i kytarové či baskytarové riffy.

Johnu Cooperovi, zpěvákovi bohu zaslíbených Skillet, sice hlasivky na sto procent nesloužily, ale takový detail je v mrazivém počasí odpustitelný, neboť rozjel dravou, srdečnou show, jejíž hlavní hnací silou bylo poselství, že s vírou a zatraceně pravdivým songem "Sick of It" v zádech překonáš hrůzy, které ti život přichystal. A na konci boje možná vezmeš na milost i Ježíše, který je dle Skillet nejvyšší superhrdina.

Ještě před koncertem jsme se s Johnem sešli v backstagi a čtvrthodinku si příjemně pokecali. Rozhovor najdeš v jednom z nejbližších čísel Fakkera.
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení