Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
5 věcí, které jste (možná) nevěděli o Islander

5 věcí, které jste (možná) nevěděli o Islander

Vydáno: 27.11.2016 18:40 v sekci Fakkerník - Dominik Šidlo | foto: facebook interpreta

Metaloví draci Islander se hrdě hlásí ke křesťanské víře, že by ale žili spořádaný a slušný život, to se o nich rozhodně říct nedá. Čtěte pět zajímavostí o partičce kolem Mikeyho Carvajale.

1. Noční můra

Když se frontman kapely Mikey Carvajal jednou během tour probudil, bylo to z důvodu, že slyšel hrát hit Islander v rádiu. Jelikož předchozí noc nešetřil s alkoholem, uvažoval po zbytek dne, zda to byl pouze sen nebo realita. O to zmatenější byl, když zjistil, že v jeho pokoji se žádné rádio nenacházelo, ale spoluhráči mu potvrdili, že i oni slyšeli song své kapely v rádiu. Byla to předtucha nebo se Mikey prostě zpráskal tak, že nerozeznal rádio od kávovaru?

2. Hvězda ringu

Jako mladej kluk se Mikey Carvajal na místní zábavě představil jisté slečně, o kterou měl zřejmě zájem. Měl tu smůlu, že jeho jméno zaslechl její přítel stojící opodál, a považoval ho za několikanásobného mistra světa muší váhy v boxu Michaela Carbajala. Pravděpodobně nebyl zrovna přátelsky naladěn, a proto vytáhl chudáka kluka před klub a tam mu dal nakládačku. K vážnému zranění sice nedošlo, i tak ale Mikey v tu chvíli asi svým rodičům vyčítal jejich nesmyslné rozhodnutí ho takhle pojmenovat.

3. Milovník dredů

Při vážné konverzaci se kytaristy J.R. Bareise zeptali, koho považuje za nejkrásnější ženu světa. Bez sebemenšího zaváhání oznámil, že Briana Welche z Korn, který je zároveň dobrým přítelem kapely a s J.R. Bareisem tvoří část party Love & Death. "Miluju dready a Brian má ty nejkrásnější vlasy a make up ze všech žen, které jsem doposud poznal." Gurmán!

4. Z bláta do louže

Nová deska Islander "Power Under Control" má podle bubeníka Arina Ilejaye pozitivní náboj a kontext. Když ale zmiňoval, jak kapela album dávala dohromady, nejeden by se rozbrečel a utekl do kouta. "V tu dobu jsme byli každej v jiný části Ameriky. Kluci bydleli v Arizoně a Indianě, já v Los Angeles, protože jsme ale chtěli nahrávat v LA, museli jsme bydlet u rodičů mojí ženy, ke všemu nás tížila těžká finanční situace. Nejhorší na tom ale byla nedávno spáchaná sebevražda blízkého přítele kapely." Za nás palec nahoru, že to chlapi i přes takové trable zvládli.

5. Alkohol je metla lidstva, ale jednotlivcům neškodí

Jako většina hudebních hvězd i mladí frajeři z Greenville v Jižní Karolíně se nechávají lákat alkoholem a dalšími látkami. Své o tom může povídat J.R. Bareis, který své 21. narozeniny (limit pro legální požívání alkoholu v USA) oslavil natolik, že ho zbytek kapely musel další den hledat, protože tenhle génius se z party ztratil a sám netušil, proč a jak se dostal do sousední vesnice a ke všemu bez všech osobních věcí. Po čase zjistil, že ho zlákala neznámá slečna, se kterou chtěl odjet k ní domů, jenže oba byli tak našrot, že nedošlo k ničemu jinému, než k objímačce Bareise s nejpohodlnější lavičkou v celých Státech.


Velký rozhovor s Islander o víře, nu-metalu i nezdravém stravování najdete v listopadovém Fakkerovi.

Islander F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Rock for People, Bring Me The Horizon, Sum 41, Avril Lavigne, Dogstar, Alien Weaponry, Royal Republic, Hoobastank, Hradec Králové 14.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Bring Me The Horizon složili reparát. Na Rock for People přivezli hudební i vizuální skvost Mnoho návštěvníků festivalového roku 2019 nejspíš vzpomínalo na BMTH hořkosladce - především kvůli Oliho hlasivkám a špatnému zvuku, který jejich tehdejší koncert doprovázel. O pět let později všechno odpouštíme. čtěte zde
Vydáno: 15.06.2024 09:32 v sekci Foto
Rock for People, The Offspring, Parkway Drive, Neck Deep, Vypsaná fiXa, Body Count, Crystal Lake, Hradec Králové 13.6.2024 (fotogalerie)
Foto: The Offspring na Rock For People pokořili světový rekord! Zahráli pro 1,7 milionu lidí Dobře, s tím číslem tak trochu kecáme, ale kytarista Noodles mluvil o údajném počtu návštěvníků festivalu tak autenticky, že by mu na to člověk i naletěl. O pozici headlinerů se The Offspring podělili s Parkway Drive. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2024 10:55 v sekci Foto
Rock for People, The Prodigy, P.O.D., Enter Shikari, Thy Art Is Murder, Hradec Králové 12.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: První den Rock For People ovládli třaskaví The Prodigy a Enter Shikari. Corey Taylor se neukázal Festival Rock For People, ročník 29 otevřel brány pro očekávaných 40 tisíc návštěvníků. Hned první den jich dorazilo 32 tisíc. Nebyla nouze o metalcorové tóny a na závěr vypukla obrovská party s The Prodigy. čtěte zde
Vydáno: 13.06.2024 10:17 v sekci Foto
Machine Head, Refore, Forum Karlín, Praha, 10.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Strejda Robb a jeho Machine Head si v Praze otevřeli vysokou školu metalovou Po necelých dvou letech se do Prahy vrátili Machine Head. Tentokrát do menšího, za to v roli headlinerů. Lidí mohlo přijít víc, ale ti, kdo dorazili, rozhodně nelitovali. Příjemně strávený metalový dýchánek. čtěte zde
Vydáno: 11.06.2024 22:40 v sekci Foto
††† (Crosses), Vowws, Roxy, Praha, 6.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Svátek nejen pro fanoušky Deftones. Chino Moreno poprvé přivezl své ††† (Crosses) Tři kříže (ty z bílýho kamení ne, to jsou zase jiný) jsou bočním projektem frontmana Deftones, China Morena a kytaristy zaniklých Far, Shauna Lopeze. Tahle synth/dark wave dvojka přijela poprvé do Prahy. Bylo vyprodáno a bylo to... čtěte zde
Vydáno: 09.06.2024 22:11 v sekci Foto
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Co šíleného dělat během show na stagei? Třeba se nechat ostříhat (28.05.2019 10:40 v Novinky)
- VIDEO: Islander v klipu pohřbívají sami sebe (07.05.2017 13:20 v Video)
- Islander: Kdo krade, do pekla se hrabe (27.02.2017 16:45 v Novinky)
- Islander interview: Během turné se ke sprše příliš často nedostaneme (25.11.2016 15:40 v Fakkerník)
- Islander oživují odkaz P.O.D. (23.11.2016 09:10 v Fakkerník)
- VIDEO: Svět nás potřebuje, tvrdí našlápnutí Islander (06.08.2016 19:30 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Čt 27.06.
Boston Manor (Rock Café, Praha)
Pá 28.06.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
So 29.06.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
Ne 30.06.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
Pá 12.07.
Anders Colsefni (Rock Café Southock, Jablunkov)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Čt 08.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Pá 09.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Pá 04.10.
Our Last Night (SaSaZu, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe