Rockový svět reaguje na volby

Vydáno: 12.11.2016 11:05 - Mates Krč

Před pár dny se v Americe volil nejmocnější člověk světa. Předvolební výzkumy na cáry roztrhal Donald Trump, který i přes velký odpor řady známých (a i neznámých) osobností usedne do prezidenstkého křesla. Jak na výsledky reagovali rockové hvězdy?
V době, kdy už blázniví Amíci běhali s hlasovacími lístky, tak Marilyn Manson beznadějně zveřejnil teaser ke skladbě, ve které Trumpovi usekl hlavu. K velkému odporu k Trumpovi se hlásí i Corey Taylor ze Slipknot, který už dříve poznamenal, že to s USA půjde do kytek, pokud "magor Trump" vyhraje. Jeho následná reakce pak patřila k těm úplně nejdrsnějším, které oblétly svět. "Nemyslel jsem si, že moje země může být tak stupidní a nesnášenlivá. Je mi zle. Nebudu vám říkat 'Říkal jsem vám to', až se s vámi pokusí vyjebat."

Další zajímavý komentář měl také staronový zpěvák Asking Alexandria Danny Worsnop: "Jenom vám chci říct, že já nejsem Američan. Pouze tady bydlím." K výsledkům se vyjádřil i jeho kolega Ben Bruce, který prostě nebude spát. Nenávistnou poznámku si dovolila i parta Armageddon: "Nevěříme tomu. Nechceme tomu věřit. Díky, že jste volili svojí prdelí!"

Například Nikki Sixx se snaží brát věci pozitivně, že Ameriku miluje a věří, že se z toho dostane. Rozhodně nad věcí je zpěvák Anthrax Scott Ian: "Hej lidi, klid! Jsem 17 hodin v budoucnosti v Japonsku a všechno je tady OK!" Sílu křesťanství ukázali Skillet, kteří hlásají, že je čas vyléčit zemi po volbách a prosí Boha, aby ozářil Donalda Trumpa a dal USA mír.

A na závěr jsou tu i takoví, kterým došla slova a vyjádřili se podobně, jako například Chester Benninghton a bývalý basák Guns N' Roses Duff McKagan: "Fuck" nebo třeba "Holy shit." A abychom nezapomněli, už dřív se nechal slyšet Lars Ulrich, že pokud Donald Trump vyhraje volby, tak si sbalí kufry a upaluje směr domovské Dánsko. Dodrží to, co ještě nedávno hlásil?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení