Brutal Assault poprvé naděluje: přijedou August Burns Red, Trivium i Swans

Vydáno: 09.11.2016 14:55 - Petr Adámek

První oznámená várka každoročního metalového svátku je tady. Příští rok se na Brutal Assault můžeme těšit např. na Trivium, Swans, Electric Wizard, August Burns Red, Morbid Angel, Nervosa, Terror, Nile nebo Mayhem.
V první várce kapel, které v příštím roce přislíbili účast na festivalu Brutal Assault, je hned několik interpretů, kteří svá vystoupení naposledy museli zrušit - jmenovitě jde o deathmetalové egyptology Nile, hardcorové Terror a okultní doom metalisty Electric Wizard.

Po mnoha letech se do Josefova vrátí deathmetalová legenda a jedna z nejúspěšnějších kapel žánru Morbid Angel. Na pódium Brutal Assault zavítají metalcoroví August Burns Red, norští rouhači Mayhem přehrají od začátku do konce klasické album De Mysteriis Dom Sathanas. Ze skandinávských kapel vystoupí ještě melodičtí deathmetalisté Amorphis a švédská grindcore bruska Gadget.

Thrash metal budou v roce 2017 prezentovat například respektovaní klasici Sacred Reich, brazilská naděje Nervosa, ale také Trivium, kteří k prověřenému žánru přistupují moderním způsobem. Za zpestření programu lze rozhodně považovat kultovní Swans - s velkou pravděpodobností půjde o jednu z posledních příležitostí vidět Michaela Giru a spol na pódiu a v plné síle.

Akce se uskuteční v termínu 9. - 12. srpna 2017 v Pevnost Josefov v Jaroměři.


Brutal Assault 2016 After Movie

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení