VIDEO: Frontman The Amity Affliction utápí deprese v chlastu

Vydáno: 14.10.2016 15:45 - Kamila Ungerová

Australská metalcorová tlupa The Amity Affliction vydala v srpnu desku This Could Be Heartbreak. Venku je video k tracku "All Fucked Up", jež je vystavěno na skutečných démonech zpěváka Joela Birche, kteří jsou prostřednictvím klipu ještě o něco reálnější.
Joel, kterému je dnes 34 let, se s depresemi potýká už od puberty. Od té doby hledal způsob, jak se s nimi vyrovnat a zřejmě i kvůli rodičům - alkoholikům - nalezl nejuspokojivější útočiště taktéž ve společnosti láhve. Postupně si vypěstoval závislost, která v roce 2013 skončila hospitalizací. Do péče lékařů se Birch naštěstí dostal ještě dřív, než ho nezřízené chlastání zabilo. A právě tyhle brutální stavy, kdy se z člověka stává totální troska, zapracovali The Amity Affliction do videoklipu "All Fucked Up".

Po propuštění z nemocnice se ale Joel k lákavému alkoholovému opojení opět vrátil. V počátku letošního roku jej k radikálnímu řezu donutilo až narození syna Bowieho. Měl dvě možnosti. Buď se skutečně uchlastá a všechno ztratí, anebo se vzpamatuje a stane se spořádaným otcem. A Joel si na rozdíl od svých rodičů zvolil druhou, o poznání obtížnější variantu.


The Amity Affliction - All Fucked Up [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení