Indie rock od protinožců zazní i na naší polokouli. Dorazí Temper Trap

Vydáno: 15.10.2016 10:40 - Petr Adámek

Zima bude na klubové koncerty víc než bohatá. Jedním z adeptů na nejrozuchanější akci prvních měsíců příštího roku, budou Australané Temper Trap. Své pojetí alternativního rocku předvedou 3. února v pražském Lucerna Music Baru.
Víc než milion prodaných alb, víc než 150 milionů streamů na Spotify, číslo jedna v domácích žebříčcích, předskakování Coldplay a Rolling Stones, vystupování v Glastonbury, na Lollapalooze a Coachelle, nominace a výhra v prestižních australských ARIA Awards, nominace v BRIT Awards. Tím vším se můžou The Temper Trap pochlubit.

Poslední deska Deska Thick As Thieves, která vyšla letos v červnu, je soundem kapely, která se nebojí riskovat, ale která se také znovu spojila s prvotními důvody, proč se zamilovali do hudby. "Rád na tu dobu vzpomínám, na naše začátky, kdy jsme museli pořádně makat," říká zpávák Dougy Mandagi. "Teď to je trochu podobné. A to mě moc baví."

Vstupenky jsou k zakoupení na pokladně Lucerna Music Baru webu a v tradičních předprodejních sítích od 690 Kč. Na místě je pořídíte za 790 Kč.
 

The Temper Trap - Fall Together (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení