Imodium a ukradenýOVOCE vyráží na HVNS tour

Vydáno: 13.10.2016 21:50 - Petr Adámek

Kluci z Imodia a ukradenýhoOVOCE se mají evidentně hodně rádi, jelikož spolu už potřetí spolu vyrážejí na společné turné. HVNS tour obsáhne celkem 18 zastávek napříč republikou. Startuje se už 3. listopadu v Brně.
Spojení Imodium a OVOCE vzniklo už v roce 2014, kdy kapela ukradenýOVOCE fungovala ještě jako zakázanÝovoce. V roce 2015 spolu obě kapely pokračovaly v rámci akustického turné. Společné koncerty nejsou však jediné, co mají tyhle party společné. Thom z Imodia je zároveň producentem party ukradenýOVOCE. Ta si po rozchodu s bývalým basistou a změně názvu slibně získává zpět svoji pozici na scéně a rozšiřuje jak fanouškovskou základnu, tak svůj repertoár. Své fanoušky zásobuje kromě jiného také novými klipy - "Poletím II" a "Vědomí".

Po velmi úspěšné desce Valerie se broumovská čtveřice Imodium chystá rozšířit svou diskografii. Letní sezóna skupiny patřila nejen festivalům, ale také právě přípravě nového alba. Vydání alba je v plánu na rok 2017. První vlaštovku v podobě singlu ovšem skupina vyšle ještě během turné.

Na turné zazní průřez hudební tvorbou obou skupin, samozřejmě nebudou chybět starší i nové hity. Partnerem tour je módní značka HVNS, na koncertech bude k dispozici jak hudební merchandise obou kapel, tak právě originální oblečení HVNS. Jako host se objeví pop-punková formace Nouzovej východ.


HVNS tour - Imodium Ovoce


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení