VIDEO: Konec Black Sabbath se blíží. Koukni na záznam koncertu z Ozzfestu

Vydáno: 26.09.2016 16:45 - Mates Krč

The End. To je název historicky poslední koncertní šňůry Black Sabbath a potom se legenda v čele s Ozzym ubere do věčného spánku. Nějaký dobrák nám natočil celé jejich vystoupení z Ozzfest meets Knotfest a vyvěsil ho na net, tak neváhej a koukej.
Festival Ozzfest meets Knotfest proběhl 24.-25. září. Šlo o historickou událost, neboť se dva velké festivaly v čele s Black Sabbath a Slipknot spojily a vytvořily silnou festivalovou dvojku. Kromě Black Sabbath na Ozzfestu vystoupili taky Disturbed, Megadeth, Opeth, Black Label Society nebo Suicidal Tendencies. Druhý den kromě Slipknot, kteří historicky poprvé zahráli celé své album Iowa, dále přivítal Slayer, Amon Amarth, Anthrax, Trivium nebo Sabaton. Tak co, který den byste si vybrali vy?

Šlo o jeden z úplně posledních koncertů Black Sabbath v USA. Ten uplně poslední je naplánován na 12. listopadu v San Antoniu. Tour The End začala 20. ledna ve městě Omaha a skončí více než o rok později 4. února v Birminghamu, kde Black Sabbath svoji kariéru uzavřou.

V rámci The End se letos Black Sabbath předvedli i v Praze.


Black Sabbath's final show on the entire North American West Coast! @Ozzfest Meets Knotfest 9/24/16



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení