VIDEO: Vyznávají Heaven Shall Burn buddhistické rozjímání?

Vydáno: 22.09.2016 09:35 - Kamila Ungerová

Němečtí melodic deathmetalisté Heaven Shall Burn si ke svým dvacátým narozeninám nadělili fenomenální výlisek Wanderer. Další zveřejněnou peckou je "Passage Of The Crane".
Propracovaný booklet alba obsahuje hned několik fotografií panensky neposkvrněné přírody, ve které hrají ústředí roli hory. Zahalené v šeru, sněhu, mlženému oparu, či sluneční záři... Jak kdyby kopírovaly stavy mysli poutníka, jenž se na jeden z kopců vyšplhal a nyní na něm v ústraní rozjímá. A skrze hloubání se stává novým člověkem. Ostatně Heaven Shall Burn tento lehce filosofický podtext desky, který se mísí s buddhistickým rozjímáním, přibližují následujícími větami. A není to zrovna lehké čtení...

"Usiloval o odstup, aby změnil svůj úhel pohledu. Na svobodě, v ústraní si urovnal myšlenky. Ukrytý v náruči přírody znovu nabyl svou sílu. V pronikavém tichu, odtržený od civilizace mohl naslouchat svému srdci. Pocítil, že žádný pocestný se ze své cesty nevrací stejný jako dřív. Věděl, že dokud nezmění sám sebe, zůstane vše při starém. A proto je každý revolucionář poutníkem."


Heaven Shall Burn - Passage Of The Crane




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení