Jakou muziku miluje zpěvák Crossfaith Koie Kenta?

Vydáno: 20.09.2016 20:50 - Petr Adámek

Když se u nás japonští electronicoroví šaolini Crossfaith zjevili letos na jaře v rámci turné, odychytli jsme v backstagi frontmana Koie Kentu, aby nám prozradil desítku alb, které ho v životě nejvíc ovlivnili...
Sum 41 – Does This Look Infected?

Když jsem poprvé viděl video k singlu "Still Waiting", bylo to něco naprosto odlišného, co jsem do té doby znal. Do té chvíle jsem poslouchal spíš heavyrockový věci jako Bon Jovi a právě díky Sum 41 jsem se seznámil s punk rockem a pop punkem, začal tyhle věci prozkoumávat víc do hloubky a objevil spoustu skvělých skupin jako třeba Good Charlotte . S mojí první kapelou, ještě než se dali dohromady Crossfaith, jsme coverovali "Hell Song".

Limp Bizkit – Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water

Bylo mi asi šestnáct a Bizkiti byli první nu-metalovou kapelou, kterou jsem slyšel. Tohle album je dost tvrdé, přitom groovy a zároveň hodně chytlavé. Fred Durst je jeden z mých velkých hrdinů. Asi před dvěma lety jsme s nimi jeli Kerrang! Tour po Velké Británii, a když jsem se s ním poprvé potkal, byl jsem neskutečně nervózní. Upřímně jsem se trochu bál, že to budou úplný idioti, ale ve skutečnosti byla celá kapela hrozně v pohodě. Po pár show turné jsme společně skvěle zakalili. Výborný vzpomínky.


Kompletní výběr Koieho albových srdcovek a další hromadu materiálu o japonské muzice a kultuře najdeš v zářijovém Fakkerovi.


Crossfaith Japan style

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení