Nové album vojáků Civil War vyjde v listopadu

Vydáno: 20.09.2016 14:15 - Mates Krč

Švédská power metalová smečka Civil War, která je převážně složená z ex-členů Sabaton, vypustí v listopadu své třetí studiové album.
Kytarista Rikard Sundén, bubeník Daniel Mullback a klávesák Daniel Myhra jsou bývalí členové Sabaton, kteří založili Civil War po hromadném úprku z této skupiny. Přidali se k nim ještě zpěvák Patrik Johansson a kytarista Petrus Granar.

"Na alba The Killer Angels a Gods & Generals jsme velmi hrdí a nemůžeme se dočkat, až s vámi začneme sdílet poslední část naší trilogie. Myslíme si, že je to zatím naše nejlepší práce. Jsem si jistý, že nebudete zklamáni," prohlásil Johansson.

Nahrávka Civil War vyjde 4. listopadu u Napalm Records a dostane název The Last Full Measure. Naváže na zmíněnou desku Gods And Generals a prvotinu The Killer Angels z roku 2013.

Zatím si můžete alespoň nastudovat tracklist The Last Full Measure: Road To Victory, Deliverance, Savannah, Tombstone, America, A Tale That Never Should Be Told, Gangs Of New York, Gladiator, People Of The Abyss, The Last Full Measure, Strike Hard Strike Sure (bonus track), Aftermath (bonus track).


CIVIL WAR - Bay Of Pigs (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení