Bolt Thrower rok po smrti bubeníka ukončují činnost

Vydáno: 16.09.2016 09:05 - Mates Krč

Cesta deathmetalové legendy Bolt Thrower je u konce. Přesně rok po smrti bubeníka Martina "Kiddie" Kearnse skupina oznámila, že bez něj nebude pokračovat.
Dne 14. září 2015 oblétla světem smutná zpráva o smrti Martina "Kiddie" Kearnse, bubeníka Bolt Thrower. Posledních pár dní svého života měl nevolnosti a zemřel ve spánku.

"Byl to fantastický táta, manžel, syn, přítel, ale pro nás byl vždy 'Kiddie'. Za sebe i jeho rodinu bychom vám chtěli poděkovat za podporu v posledních 12 měsících. Spolu s Kiddieho rodinou jsme se rozhodli, že necháme jeho smrt soukromou záležitostí," uvedli Bolt Thrower.

"Když se k nám Kiddie připojil v roce 1994, bylo mu teprve 17 let, ale okamžitě zlepšil naše vystoupení a navíc nikdo nebyl tak loajální a pyšný na to, že hraje v Bolt Throwe jako on. Strávili jsme spolu 20 let, koncertovali s třemi různými zpěváky, ale Kiddie byl pro nás víc než bubeník. Takže když jsme odnášeli rakev k místu jeho posledního odpočinku, pozice bubeníka Bolt Thrower byla pohřbená s ním. Zůstane navždy bubeníkem Bolt Thrower a také naším kamarádem."

První album deathmetalových legend vyšlo v roce 1988 s názvem In Battle There Is No Law!. Během své třicetileté kariéry vydali osm studiových alb, tři EP, jedno koncertní album a dvě kompilační alba.

Bolt Thrower - Cenotaph



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení