Kreslené porno není zločin aneb stručný úvod do hentai

Vydáno: 31.08.2016 16:15 - David Stoklas

Když filmoví tvůrci vdechli obrázkům život a vznikaly první animáky, země samurajů samozřejmě nezůstala pozadu. Postupně začaly vznikat i snímky, ze kterých budete stydlivostí rudí až na zadku. Seznamte se s hentai.
Slovo hentai má v japonštině význam "podivnost" a "neobvyklost". Ne však v tom významu, že z oblohy začnou z ničeho nic pršet sledi nebo se před vámi samovznítí starosta Varšavy. Hentai charakterizuje to nejzvrhlejší a nejbizarnější, co je jen schopná lidská fantazie vymyslet. Pokud občas máte na mysli hodně podivné myšlenky, hentai vždy bude ještě o další level dál.

Diváci si mohou vybrat od blboučkých a naivních příběhů mladičkých školaček, které touží po nejkrásnějším chlapci ze školy, po skoro až brutální a až nesmyslně perverzní úchylárny, kde se pak často divák ptá sám sebe: "Co jsem to sakra viděl?". Postavy například bojují proti krvelačným démonům a v mezičase stíhají zkoumat i démony ve svých kalhotách. Když už vás prostě nebaví zachraňovat svět, tak zasunete.

V hentai neexistují hranice, holky tu nikdo neotěhotní a kluci nemusí shánět kondomy. Na hentai se koukne zvědavý adolescent, kterého přitahuje nápis "pro dospělé", stejně tak jako si ho užije i manažírek v kvádru. Zapluje do své miniaturní kóje, v automatu vymění jeny za použité kalhoty a už jen zírá na bohatě obdařené.


Velký článek o hentai a spoustu dalších témat japonské hudby a kultury najdete ve speciálním japonském čísle, které vychází už 1. září.


Hentai








DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení