Sabaton se opět vrátí do Česka. I s novou deskou

Vydáno: 15.06.2016 10:10 - Petr Adámek

Po letošním beznadějně vyprodaném vystoupení v Brně čeká na Sabaton v příštím roce pražská Tipsport Arena. Spolu s velmi speciálním hostem Accept sem dorazí 4. března v rámci The Last Tour.
Švédští heavymetaloví velikáni Sabaton v čele s Joakimem Brodénem vydávají v polovině srpna již v pořadí osmé studiové album The Last Stand a na začátku roku vyráží na velkolepé turné k nové desce.

"Právě jsme dokončili naše nové album The Last Stand a jsme si jistí, že jsme vytvořili skvělé album, které všichni naši fanoušci budou moci cenit po mnoho let. Zda je to nejlepší album, které jsme kdy udělali řekne čas, ale co můžeme s jistotou říct už teď je to, že The Last Tour bude naše největší a nejlepší turné v historii kapely. Bude to turné, které jsme chtěli po celou dobu existence uskutečnit a na které se těšíme spoustu let!" říká baskytarista Pär Sundström.

Vstupenky jsou v prodeji v běžných předprodejních sítích, v sídle Pragokoncertu (U Bulhara 3, Praha 1) ve Zlíně v Masters of Rock Café a na webu pořadatele.


SPARK TV: SABATON - new album! Interview with Joakim Brodén



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení