Brian Johnson se vyjádřil k Axlu Rosemu za mikrofonem AC/DC

Vydáno: 28.05.2016 14:35 - Petr Adámek

Angažování Axla Rose za mikrofon AC/DC namísto nemocného Briana Johnsona byla hudební zpráva n°1 letošního roku. Teď se k celé taškařici vyjádřil i sám Brian a na svého kolegu pěje chválu.
Od 7. května, kdy AC/DC odstartovali v Portugalsku evropskou část turné Rock or Bust, s nimi na pódiu vystupuje frontman Guns N' Roses Axl Rose. Reakce fans oscilovaly od naprostého znechucení, přes apatii až k nadšení, své k tomu řeklo i mnoho muzikantů. A co si myslí stávající zpěvák australských hardrockerů Brian Johnson?

"Vede si hodně dobře," uznal Brian v rozhovoru pro NDR.de. "V situaci, v níž se kapela kapela nacházela, udělal správné gesto, a nabídnul se, že turné odjede. Musel se naučit hodně rychle spoustu songů a zvládnul to skvěle."

Na adresu Axla se pochvalně vyjádřil i principál kapely Angus Young. "Jeho zlomené chodidlo se uzdravuje, takže s každou další show se může stále víc pohybovat po stagi, což dává koncertu další náboj."

Zatímco se v hudebních kruzích spekuluje, jestli Angus po skončení turné kapelu nadobro rozpustí, Brian Johson stále pokračuje v léčbě problémů se sluchem.
 

AC/DC feat. Axl Rose - Thunderstruck
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení