Před Tremonti si v Praze říznou do kytar domácí Stroy

Vydáno: 17.05.2016 09:30 - Petr Adámek

První koncert americké rockové úderky Tremonti kolem skvělého kytaristy Creed a Alter Bridge Marka Tremontiho se nezadržitelně blíží. Jako support se přestaví tuzemská sestava Stroy v čele s všestranným muzikantem Michalem Skořepou.
Úderní a nejen na tuzemské scéně unikátní Stroy z hlediska zvuku silně připomínají přední kapely devadesátých let. Jejich videoklip k písni "Adam Reborn" v několika médiích aspiroval na klip roku. V loňském roce kapela skončila na třetím místě v celosvětové soutěži GBOB (Global Battle of the Bands). Díky tomu dostala možnost nahrát EP Like It Or Not v Los Angeles s producentem Alainem Johanessem, který se podíelel na albech takových rockových veličin jako jsou Queens Of The Stone Age, Chris Cornell či Eagles Of Death Metal. V letošním roce se Stroy chystají v jeho studiu 11AD natočit novou dlouhohrající desku.

Hrubozrnná show pod taktovkou Marka Tremontiho se uskuteční v sobotu 28. května v pražském klubu Meet Factory. Vstupenky za 690 Kč jsou k dostání v běžných předprodejních sítích i přímo v MeetFactory. Na místě lístek vyjde na 790 Kč. Koncert pořádá agentura Charm Music. Více informací najdete na stránkách pořadatele.
 

Stroy - Like It Or Not (feat. Alain Johannes)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení