Axl Rose u AC/DC? Konec spekulací, účast potvrzena!

Vydáno: 17.04.2016 17:15 - Lucie Mařanová

AC/DC konečně ukončili vlnu spekulací o tom, kdo zastoupí zpěváka Briana Johnsona na jejich turné. Mnohým se tak vyplní jejich noční můry, protože zaskakovat bude známý divočák Axl Rose.
Australané se vyjádřili ke změně v sestavě takto: "Členové AC/DC by rádi poděkovali Brianu Johnsonovi za jeho dlouholetý přínos a oddanost. Přejeme mu vše nejlepší s jeho sluchovými problémy a hodně štěstí do budoucna. A jakkoliv bychom si přáli, aby tohle turné skončilo tak, jak začalo, chápeme, respektujeme a podporujeme Brianovo rozhodnutí přerušit koncertování a šetřit sluch. Jsme odhodláni naplnit zbytek našich koncertních závazků kvůli všem, kteří nás celé ty roky podporují, a máme štěstí, že nám Axl Rose nabídl pomoc."
Axla tak čeká perný rok, po letním tour s AC/DC musí přepnout na reuninon tour s Guns N' Roses a na konci roku se ještě vrátí dohrát tour s AC/DC do USA.

Ale co když to s Brianem není tak, jak se povídá? Ten se o svém odchodu svěřil dlouholetému příteli Jimu Breuerovi: "Nechtěl jsem skončit, mé problémy se sluchem se nakonec ukázaly méně závažné, než jak to vypadalo na začátku. Ale Angus chce ještě natočit nové album a dělat další tour. Po čtyřiceti letech hraní? Tohle prostě nechápu." Brian se pochopitelně cítí dotčeně, protože dle jeho názoru byl jasně vykopnut z kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení