Brutal Assault přitvrzuje. V Josefově zahřmí Abbath

Vydáno: 15.04.2016 18:20 - Redakce

Fanoušci, kteří volali po ortodoxnějších kapelách, dostanou porci black metalu v čele s Abbathem, nepřehlédnutelnou postavou norské blackmetalové scény, která se vydala na sólovou dráhu.
Krvavý black metalový rituál přivezou i trefně pojmenovaní Němci Darkened Nocturn Slaughtercult. Vyznavači pohanských kultů se zas mohou těšit na koncert pagan metalových veteránů Moonsorrow. Na své si přijdou také fanoušci řízného thrashe, ať už v podání německých Dust Bolt nebo finských Lost Society. Pro ortodoxní vyznavače death metalu mají pořadatelé polské rouhače Embrional. Švédsko pro změnu kontruje melodic death / doomovými October Tide nebo původci lycanthro punku Wolfbrigade. Fanoušci moderního metalu se mohou těšit na mladou australskou kapelu Jack the Ripper, která ve své hudbě míchá metalcore s mathcorovými prvky.
Nemilá zpráva na závěr, sestavu opouští Nile, nicméně se za ně pořadatelům podařilo potvrdit hned dvojici významných deathmetalových kapel, a to kmotry švédského kovu smrti Grave a vracející se brazilské rohatce Rebealliun, kteří měli na přelomu milénia našlápnuto na pozici nejlepší death metalové kapely v Jižní Americe.

Festival se uskuteční v termínu 10. - 13. srpna 2016 v již tradiční lokalitě vojenské pevnosti Josefov v Jaroměři. Více informací najdete na festivalovém webu.

ABBATH - Warriors (Live)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení