Dvojnásobná ťafka Biffy Clyro: v červnu naživo v Praze, v červenci nová deska

Vydáno: 12.04.2016 12:30 - Petr Adámek

Fans Biffy Clyro budou mít na přelomu léta hned dvojnásobný důvod k radosti. Začátkem července vypustí trio novou studiovku Ellipsis. O měsíc dřív, konkrétně 7. června, se předvede naživo v pražské Lucerně.
V jednom z rozhovorů zpěvák Simon Neil prohlásil: "Naším sedmým albem sdělujeme něco nového. Snažíme se mít pocit, jako by to bylo naše první album. Pořád máme koule. Pořád jsme tady, abychom vám dali ťafku. Je to první deska, na které se chci porvat. Předpubertální deska! Restart."

O novém albu Simon dál prohásil, že bude maximálně ujeté. "Chtěli jsme se přinutit zahnout ostře doleva, nejít na jistotu," dodal. "Vůbec poprvé jsme si pořádně hráli s programováním, takže spíš než to osolit kytarami a zkreslením jsme se rozhodli zkusit jiné způsoby, jak naši hudbu zintenzivnit."
Že jsou Biffy Clyro na živo přinejmenším stejně tak skvělí jako na deskách, předvedli v Česku už několikrát. Kapela, která hrála mimo jiné na stadiónu ve Wembley však v Česku své sólové koncerty doposud odehrála v pražských klubech. Pokaždé ale bylo vyprodáno a tak není divu, že svůj letošní koncert naplánovali do velkého sálu pražské Lucerny.

Vstupenky na koncert, který se uskuteční 7. června, jsou k zakoupení v běžných předprodejních sítích od 790 Kč. Na místě v den koncertu vyjdou na 950 Kč.

Biffy Clyro - Biblical

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení