Placebo se vracejí do Prahy, budou vzpomínat na své kořeny

Vydáno: 14.03.2016 10:20 - Petr Adámek

Letos je to právě 20 let, kdy britské trio Placebo pustilo do světa stejnojmenný debut a nakouslo tak svoji super-úspěšnou kariéru. Na podzim, konkrétně 8. listopadu, se bude vzpomínat i v Praze.
Kapela slibuje odehrát setlist složený ze skladeb ze všech svých alb. Brian Molko dodává: "Řekněme, že zahrajeme i pár skladeb, u kterých jsem se zapřísáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom si přiznali, že je mnoho fanoušků Placebo opravdu chce slyšet. Měli s námi velkou trpělivost, protože jsme naše komerčně nejúspěšnější písničky jen málokdy hráli."

Turné k 20. výročí se jeví jako ta správná příležitost zavzpomínat na kořeny. "Je to naším záměrem. Tohle turné je pro nás a pro naše fanoušky velká šance znovu si připomenout náš raný materiál. Takže pokud nás chcete vidět, jak hrajeme písně jako "Pure Morning" a "Nancy Boy", které jsme během posledních 10 let nehráli a asi už v budoucnu hrát nebudeme, měli byste některý z našich koncertů navštívit! A navíc pro vás máme připraveno pár překvapení," dodává frontman kapely.

Lístky na koncert v pražském Foru Karlín budou k mání od 18. března za 1290 Kč.


Placebo - A Million Little Pieces



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení